
اجرای طرح ملی یاس با شرکت ۱۸۲۰ دختر تحت حمایت کمیته امداد خراسانجنوبی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، مدیرکل هماهنگی و ارتباطات فرهنگی کمیته امداد کشور در اختتامیه چهارمین اردوی طرح یاس در مجتمع فرهنگی تربیتی یادگاران امام (ره) بیرجند گفت: طرح ملی یاس (یاران آسیب ستیز) از سال ۱۳۹۹ همزمان با میلاد حضرت زهرا(س) با هدف توانمندسازی فکری، فرهنگی، مهارتی و امدادی دختران ۲۰ تا ۴۰ سال تحت حمایت برگزار میشود.
وی با اشاره به شرکت ۳۷ هزار و ۲۵۰ فرزند دختر مددجو در این طرح از ابتدای امسال افزود: برگزاری دورههای آموزشی مهارتی و توانمندسازی زمینه حضور جامعه هدف در عرصههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی را فراهم میکند.
مدیرکل هماهنگی و ارتباطات فرهنگی کمیته امداد با اشاره به نتایج خوب اجرای این طرح ادامه داد: این دختران به دلایل مختلف فرصت شرکت در فعالیتهای اجتماعی را نداشتهاند که در طرح ملی یاس این فرصت برای آنان فراهم شده است.
رجبی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر در این طرح موضوع خود امدادی و دگر امدادی را آموزش میدهد افزود: به دنبال این هستیم که ۱۰۰ هزار نفر از دختران ۲۰ تا ۴۰ سال کشور در این طرح فعالیت داشته باشند.
جمشید سورگی معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان هم در این مراسم با اشاره به این که امسال طرح ملی یاس با شرکت یک هزار و ۸۲۰ فرزند دختر از خانوادههای تحت حمایت این نهاد در استان اجرا میشود گفت:با اجرای طرح ملی یاس با مشارکت جمعیت هلال احمر، تاکنون ۸۰۰ دختر ۲۰ تا ۴۰ سال در دورههای آموزشی مربوط به امدادرسانی وقوع حوادث طبیعی و کسب مهارتهای توانمندسازی شرکت کردهاند.
وی ادامه داد: همچنین بیش از یک هزار نفر دیگر نیز تا پایان سال در این دورههای آموزشی شرکت خواهند کرد.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان با اشاره به آثار و برکات اجرای طرح یاس از تعامل هلالاحمر استان برای برگزاری این برنامه قدردانی کرد و افزود: شیوههای مواجه با بحرانها و بلایای طبیعی، دوره های امداد بطور نجات، کسب مهارت و کارآفرینی و مشارکت مسولانه و کارآمد در اجتماع از اهداف برگزاری این طرح است.
سورگی عنوان کرد: کارگاه آموزشی امداد و کمکهای اولیه، آمادگی در برابر مخاطرات، اسکان و طراحی اردوگاه و مشاوره از جمله برنامههای آموزشی در این طرح است.
وی افزود: از ابتدای امسال ۴ دوره اردوی ۳ روزه ویژه این طرح برگزار شده و سایر شهرستان ها نیز در برگزاری کارگاه های آموزشی طرح یاس فعال هستند.
کاووسی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان نیز در این مراسم گفت: طرح یاس یک طرح اجتماعی محور است طرحی که در آن سعی شده از توان مردمیبرای رفع مشکل مردم کمک بگیریم.
کاووسی دلیل موفقیت هلال احمر را ساختار مردمی آن دانست و با تاکید بر این که در طرح ملی یاس به دنبال نهادینه کردن مهارتهای زندگی هستیم افزود: آموزشها حول چند محور تابآوری در حوادث و آمادگی همگانی، آشنایی دختران با حقوق اجتماعی و کار آفرینی اجتماعی بوده است .
وی با اشاره به تعاملی که با کمیته امداد برای اجرای این طرح وجود دارد افزود: در نتیجه هم افزایی با ابزارها و امکانات در اختیار تأثیرگذاری در کاهش آلام بشری در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و سایر حوزهها محقق میشود.
وی اظهار کرد: امیدواریم با تدوام اجرای این طرح شاهد خودکفایی، توانمندشدن و آموزش سایر مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) هم باشیم.